Comunicate de presa > Vlad - internul de la Strategy Management care lucrează la site-ul de recrutare al Poștei Române

București, 20 septembrie 2024: A doua ediție a internship-ului de la Poșta Română reunește tineri cu un potențial extraordinar, dornici să învețe și să își depășească limitele. Astăzi, îl aducem în prim-plan pe Vlad Sfetcu, unul dintre cei doi tineri care au început, în luna iulie, stagiul de internship în structura de Strategy Management a Poștei Române.

Vlad este student la ASE, specializarea Informatică Economică și pasionat de programare, IT și tehnologie.

În ultimele două luni, s-a implicat în întreaga activitate a structurii Strategy Management. “Am făcut o bază de date pentru recrutori, am lucrat la automatizarea ei, astfel încât să poată fi accesată mai rapid și cu mai mare usurință. Am venit, practic, în ajutorul colegelor din structură care urmează să folosească această bază de date”, ne-a spus Vlad.

Îi place mult munca în cadrul Poștei Române și spune că a învățat o mulțime de lucruri noi, deoarece a avut zilnic de îndeplinit diferite sarcini și a fost nevoit să rezolve diverse probleme.

Cu toate acestea, peste o lună, la finalul internshipului, Vlad spune că nu va putea continua colaborarea cu Poșta Română. “Va coincide cu perioada în care începe noul an universitar, iar timpul nu îmi va permite să asigur prezența fizică și la job, și la facultate”.

Vlad se poate mândri însă că lasă ceva în urmă la Poșta Română. Lucrează, alături de Gabriel, colegul său intern, la noul site de recrutare al Companiei. Este gata în proporție de 80% și își dorește foarte tare ca până la finalizarea stagiului său, site-ul să fie funcțional. “Va fi un portal de sine stătător, așa cum a fost realizat și cel de imobiliare al Poștei Române. L-am început de la zero împreună cu colegul meu, a fost o provocare, nu am mai făcut până acum așa ceva. Ne-am documentat mult și facem tot posibilul să arate ca un site complex de joburi, să aibă toate funcționalitățile necesare. Locurile de muncă sunt grupate pe categorii, candidații își poți căuta joburi în funcție de regiunea din țară dorită, pot vedea cele mai recente sau cele mai populare joburi adăugate, vor avea și un istoric în care își vor putea urmări activitatea și vor putea discuta direct cu angajatorul prin intermediul site-ului. Ne dorim să aducem site-ul într-o variantă cât mai complexă. Nu am apucat să le arătăm, până acum, coordonatorilor noștri stadiul în care se află site-ul, dar sperăm la un feedback bun pentru că am muncit mult și ne dorim să ajungem să îl implementăm până la plecarea din Companie”, a mai spus Vlad.

În timpul liber, este pasionat de sport, merge regulat la sala de fitness și joacă padel, un sport mixt între tenis și squash, practicat pe un teren mai mic și închis, cu pereți de sticlă. “Se joacă la dublu, este un sport de echipă și s-a dezvoltat mult și în țara noastră, în ultimii ani. Îmi place pentru că este un sport dinamic și captivant, cu schimburi lungi de mingi și puncte spectaculoase”.

Vlad spune că a aplicat la acest internship ca să aibă o ocupație pe timpul verii, “să nu stau degeaba”. Nu numai că nu a stat degeaba. Dacă îi va ieși proiectul, la 21 de ani, Vlad Sfetcu poate spune că a pus umărul la digitalizarea Poștei Române.

 

Comunicare și Relații Publice

Essential SSL