Comunicate de presa > După 15 ani, poștașii au uniforme noi în valoare de 5 milioane de lei!

BUCUREȘTI, 28 august 2024 – Compania Națională ,,Poșta Română” a achiziționat uniforme noi pentru poștași, realizând o investiție de 5 milioane de lei. Mii de piese vestimentare au fost cumpărate pentru un număr de peste 17.000 de curieri poștali, ofițeri suport clienți, manageri unitate poștală, asistenți manager unitate poștală. Investiția Poștei Române a însemnat, în același timp, o economie pentru Companie. 

Noile uniforme ale poștașilor sunt menite să asigure atât confortul angajaților, cât și identitatea de brand și profesionalism în domeniul de activitate. Poșta Română a achiziționat aceste produse de la unul dintre principalii furnizori de echipamente din țară, cu o reputație solidă pe piața de profil.  Cei peste 17.000 de salariați vor avea la dispoziție echipamente complete formate din: Tricouri polo şi şepci, cămăşi cu mânecă ajustabilă, pantaloni cu buzunare, dar şi pelerine de ploaie, impermeabile, cu glugă.

Investiția în echipamentele pentru salariații poștali, inițiată anul trecut, asigură, în același timp și o economie importantă pentru Poșta Română. Întrucât contractul a fost atribuit unui agent economic autorizat ca unitate protejată, întreaga sumă de bani cu care Poșta Română a achiziționat uniformele se deduce din fondul de handicap pe care Compania îl datorează și îl achită lunar către bugetul de stat. În concluzie, o economie de aproape 5 milioane de lei.

„Ne preocupăm de imaginea și bunăstarea angajaților noștri și dorim ca aceștia să transmită profesionalism în interacțiunea cu clienții, având totodată confort pe parcursul zilei de lucru. Această investiție era absolut necesară, având în vedere că ultimele seturi de uniforme complete pentru poștași au fost achiziționate acum mai bine de 15 ani,” a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale „Poșta Română.”

Compania Națională ,,Poșta Română” rămâne unul dintre cei mai mari jucători cu capital de stat de pe piața economică națională, aflându-se într-un permanent proces de modernizare, eficientizare, optimizare în vederea atingerii statutului de companie agilă, dar, întotdeauna armonizându-și activitatea în raport cu nevoile clienților.

 

Comunicare și Relații Publice

 

Essential SSL