Comunicate de presa > 0219393- Poșta Română a luat decizia istorică de a externaliza Serviciul Call Center

București, 24 iulie 2024Poșta Română, principalul furnizor de servicii poștale din România, a luat decizia strategică de a externaliza Serviciul cu Clienții în Republica Moldova.

În efortul de a îmbunătăți constant calitatea serviciilor oferite clienților noștri și de a optimiza eficiența operațională, Poșta Română a decis să externalizeze acest serviciu către un partener specializat. Prin această măsură, ne propunem să asigurăm un răspuns mai rapid și mai eficient la solicitările clienților.

Cu un volum zilnic de 2000 de apeluri și peste 200 de e-mailuri, serviciul de Call Center oferă acum un răspuns prompt și profesionist, cu un timp mediu de așteptare de aproximativ 30 de secunde. Serviciile oferite sunt de înaltă calitate, incluzând introducerea unor date detaliate despre solicitările clienților, facilitând astfel analiza și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor prestate de Poșta Română.

Implementarea acestui sistem a fost posibilă datorită utilizării unui software telefonic performant și a unui sistem avansat de CRM (Managementul Relațiilor cu Clienții), care permit identificarea rapidă și eficientă a problemelor și soluționarea promptă a solicitărilor clienților.

,,Externalizarea serviciilor de Call Center reprezintă un pas esențial în strategia noastră de modernizare și adaptare la nevoile clienților noștri. Suntem încrezători că, alături de parteneri profesioniști și respectați pe piața de profil, reușim să oferim un nivel superior de servicii și să consolidăm încrederea clienților în Poșta Română," a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Reamintim faptul că Poșta Română a inaugurat pe data de 12 decembrie 2022 prima subsidiară externă la Chișinău, Republica Moldova. Prin acest act, Compania și-a asumat internaționalizarea, respectiv elaborarea unor strategii pe termen lung pentru a-și lărgi aria în care activează.

Deschiderea primei subsidiare externe a Poștei Române la Chișinău se înscrie în eforturile proiectului ,,România – hub logistic“. Prin acest proiect, printre altele, Poșta Română intenționează să sprijine integrarea spațiului geografic al Republicii Moldova în vederea dezvoltării unui nod logistic important în zona Europei de Sud–Est.

Comunicare și Relații Publice

Essential SSL