Comunicate de presa > Poșta Română continuă procesul de eficientizare a rutelor interregionale de transport

București, 4 iulie 2024 – Compania Națională ,,Poșta Română” a încheiat un parteneriat cu firme prestigioase de transport mărfuri în scopul eficientizării rutelor de transport interregionale. Externalizarea acestor servicii periferice contribuie atât la revigorarea modului în care Compania realizează transportul de mărfuri, cât și la încurajarea parteneriatelor cu firme românești specializate în acest domeniu.

Poșta Română, singura companie de curierat și servicii poștale din România care ajunge în toate colțurile țării, continuă să implementeze strategia de optimizare a rutelor de transport. Proiectul pilot de externalizare a rutelor interregionale, derulat anul trecut, a fost un succes, atingându-și obiectivele: livrări mai rapide, mai fiabile și costuri reduse.

"Continuăm să livrăm cu mai mare promptitudine și să rămânem un partener de încredere pentru toți clienții noștri. Compania are nevoie de soluții eficiente și realiste pentru reducerea timpului de efectuare a curselor poștale. Până la sfârșitul anului 2024, vom finaliza toate demersurile necesare pentru externalizarea rutelor de transport între toate Hub-urile logistice și de curierat la nivel național", a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Externalizarea acestor rute de transport rutier de marfă, pe rute predefinite are la bază servicii profesioniste, cursele fiind realizate cu autovehicule de transport specializate. Rutele externalizate implică, la acest moment, Hub-urile Logistice și de Curierat Regionale din București,  Iași și Cluj-Napoca, cu schimbul de corespondență la Hub Brașov.

Reamintim faptul că Poșta Română are la acest moment 7 Hub-uri Logistice și de Curierat Regionale în următoarele locații: București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Craiova, Galați.

 

Comunicare și Relații Publice

 

 

Essential SSL