Comunicate de presa > Poșta Română pregătește noua generație de lideri în domeniul serviciilor poștale și de curierat

București, 2 iulie 2024 - Compania Națională ,,Poșta Română” dă startul oficial celei de-a doua ediții a programului de internship, dedicat studenților și tinerilor absolvenți. Având în vedere succesul de anul trecut, acest program vine să continue angajamentul companiei de a sprijini dezvoltarea profesională a tinerilor talentați.

În acest an, 20 de tineri norocoși vor avea șansa de a lucra alături de echipa Poștei Române, având ocazia să-și contureze cariera într-o instituție cu o tradiție de peste 160 de ani. Pe parcursul a trei luni, aceștia vor fi implicați în diverse activități, printre care analiza datelor, participarea la proiecte de îmbunătățire a proceselor interne, asistarea la strategiile de comunicare și transformare digitală și multe altele.

 

Internshipul este conceput pentru a oferi o experiență practică valoroasă, permițând tinerilor să lucreze alături de profesioniști experimentați și să contribuie la proiecte reale care au un impact direct asupra activității Poștei Române.

„The future we see is the future we want. Cu gândul acesta le-am urat bun venit noilor colegi, pregătiți cu forțe proaspete să învețe și să ne inspire în același timp. Viitorul Poștei Române este strâns legat de investiția în noile generații și de transformarea lor în liderii de mâine în domeniul serviciilor poștale și de curierat.  Suntem mândri să oferim studenților și absolvenților oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu dinamic și inovator, în pas cu strategia de modernizare și digitalizare a Companiei” a menționat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Internshipul va avea o durată de trei luni, cu posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea programului.

 

Comunicare și Relații Publice

Essential SSL