Comunicate de presa > După două decenii, taxele și impozitele locale din Brașov se pot achita și la oficiile poștale

BUCUREȘTI, 21  iunie 2024 - Luna iunie vine cu vești bune din partea Poștei Române pentru locuitorii din localități importante din județul Brașov. Începând cu 11 iunie, cetățenii din municipiul Brașov, dar și cei din Săcele, Tărlungeni, Cristian, Sânpetru, Hărman şi Ghimbav, pot achita la oficiile poștale din aceste localități taxele și impozitele locale.

Acum, niciun brașovean nu trebuie să își mai facă griji în privința plății taxelor. Poșta Română, operatorul national de servicii poștale și de curierat rapid, reia colaborarea cu Direcția Fiscală Brașov pentru a aduce un plus de confort clienților care îi trec pragul.

Accesibilitate, flexibilitate și rapiditate

Poșta Română, liantul constant între români și instituții, pune la dispoziție brașovenilor rețeaua amplă de puncte de lucru, numai în municipiul Brașov având peste 15 oficii și ghișee. Programul subunităților poștale este mult mai flexibil și mai extins ca al ghișeelor de la Direcția Fiscală și permite achitarea obligaţiilor fiscale în funcţie de programul propriu al fiecărui contribuabil brașovean. Plata impozitelor şi taxelor locale la ghișeele poștale nu presupune comisioane sau sume suplimentare.

„Îi încurajăm pe brașoveni să profite de această oportunitate și să achite impozitele și taxele locale la ghișeele puse la dispoziție în rețeaua noastră poștală. Persoanele care vor prefera această modalitate de plată o pot face în mod convenabil și accesibil și vor evita aglomerația de la ghișeele fiscale. Tot ce facem în plan local, facem în beneficiul și pentru satisfacția localnicilor, a menționat Bogdan Năstase, directorul sucursalei Brașov a Poștei Române.

Brașovenii care achită impozitele şi taxele locale la oficiile Poştei Române trebuie să prezinte lucrătorilor poștali decizia de impunere fiscală sau cartea de identitate.

Reamintim faptul că Poșta Română are deja în portofoliul său acest serviciu,  plata impozitelor și taxelor locale la ghișeu, în multe alte locații la  nivel național și invităm, pe această cale, primăriile și alte instituții interesate să externalizeze acest serviciu la noi.

 

Comunicare și Relații Publice

Essential SSL