Comunicate de presa > Poșta Română, prezentă la Salonul Internațional de Carte - Bookfest 2024

BUCUREȘTI, 29 mai 2024 – Compania Națională “Poșta Română” este pentru al treilea an consecutiv alături de iubitorii de carte de la Bookfest și îi așteaptă, în perioada 29 mai – 2 iunie, la standul C18 din cadrul Romexpo, să le expedieze direct la domiciliu volumele cumpărate de la Salonul Internațional de Carte.

Cărți poștale inedite cu semn de carte detașabil, fotografii din telefonul mobil transformate în vederi și trimise celor dragi, cărți poștale de colorat pentru copii, sunt doar câteva dintre surprizele care vă așteaptă anul acesta la standul Poștei Române de la Bookfest.

Iar dacă ați achiziționat unul sau mai multe din cele peste un milion de volume existente la târg, noi le împachetăm și le trimitem direct la adresa indicată. Vreți să trimiteți o carte cadou unei persoane dragi? Tot noi vă ajutăm! Prin intermediul ghișeului poștal mobil aducem la Salonul Internațional de Carte o serie de servicii poștale pentru vizitatori.

Și pentru că Ziua Copilului ne găsește la Bookfest, ne-am gândit și la cei mici. Sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 13:00, creatorul minipovesti.ro, scriitorul Mihai Mănescu, va fi prezent la standul nostru, unde va oferi o sesiune de lectură a poveștii ,,Scrisoarea”, despre relația stabilită între un copil și poștașul care îi aduce scrisori de la părinți. De asemenea, cei mici vor primi cărți poștale semnate de către Clubul Ilustratorilor, pe care le vor putea colora după placul lor, urmând să le trimită celor dragi prin intermediul cutiei noastre poștale de la stand.

,,Poșta Română susține promovarea lecturii în rândul copiilor și demarează, cu această ocazie, proiectul ”Cărți poștale pentru copiii mari și mici”. Astfel, am creat o colecție specială de cărți poștale cu cod QR, care întruchipează o serie de 10 povești care pot fi citite sau ascultate pe site-ul minipovesti.ro. Ne bucurăm de fiecare dată când  reușim să creăm un spațiu propice în mijlocul iubitorilor de cărți, atât pentru furnizarea de servicii poștale obișnuite, cât și pentru pasionații de cărți poștale inedite”, a menționat Valentin Ștefan, directorul Poștei Române.

Vă așteptăm, astfel, timp de cinci zile, la standul C18 din incinta Pavilionului B2 al Romexpo, la Bookfest - “capitala cărților bune”.

Bookfest este cel mai important salon de carte organizat în România. Anul acesta vă așteaptă cu un milion de volume, 3.000 de titluri noi, sute de lansări de carte, dezbateri și zeci de evenimente dedicate copiilor. Invitatul de onoare este Republica Moldova, iar intrarea este liberă în toate cele cinci zile ale evenimentului.

Comunicare și Relații Publice

Essential SSL