Comunicate de presa > Poșta Română lansează a doua ediție a programului de Internship

 

BUCUREȘTI, 25 aprilie 2024 – Compania Națională ,,Poșta Română” lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a pregăti următoarea generație de lideri în industria serviciilor poștale și de logistică.

Piața muncii din România și, implicit, din Compania Națională „Poșta Română”, are o dinamică foarte accelerată: cerere de forță de muncă în creștere, rată mare a plecărilor, vârstă medie ridicată a angajaților. Pentru a putea răspunde la evoluțiile rapide ale pieței, schimbărilor cerute de clienți, presiunilor financiare și provocărilor neprevăzute este nevoie de adaptarea abordării de management și de gestionarea resursei umane pentru a deveni mai agili.

 

Continuăm să creștem echipa Poștei Române prin intermediul celei de-a doua ediții a programului de Internship.  Avem nevoie să atragem cât mai mulți reprezentanți ai noilor generații, oameni cu cunoștințe avansate în tehnologia informației. Sunt convins că viitorii noștri tineri colegi vor aduce un suflu nou, creativ, în pas cu strategia de modernizare și digitalizare pe care o implementăm constant în Poșta Română“, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale ,,Poșta Română”.

Anul acesta, Poșta Română și-a propus să ofere unui număr de 20 de tineri oportunitatea de a lucra alături de familia Poștei Române, în una din cele mai mature și trainice companii din România. 9 dintre aceștia își vor desfășura activitatea în cele 9 sucursale ale Companiei Naționale „Poșta Română”, iar 11 dintre ei, în administrația centrală.

Internii vor avea responsabilități variate, care pot include analiza datelor, participarea la proiecte de îmbunătățire a proceselor, asistarea la strategiile de marketing, asistarea în gestionarea resurselor umane și multe altele.

Internshipul va avea o durată de trei luni, începând cu data de 10 iunie, cu posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea programului. Programul internilor va fi de 40 de ore pe săptămână. Valoarea indemnizației lunare va fi de 3.100 RON brut.

Înscrierile pentru programul de internship se fac în perioada 24 aprilie - 20 mai prin transmiterea CV-ului și a scrisorii de intenție către adresa de e-mail recrutare@ropost.ro sau prin platforma LinkedIn.

După examinarea aplicațiilor, candidații selectați vor fi invitați la un interviu ce va avea loc în perioada 20 mai — 7 iunie 2024.

Criteriile de selecție, precum și calendarul și procedura de selecție se pot consulta în anunțul publicat AICI.

Programul Poștei Române de internship oferă studenților și absolvenților oportunitatea unică de a învăța, de a-și dezvolta abilitățile și de a contribui la eforturile noastre continue de a inova și a îmbunătăți serviciile pe care le oferim milioanelor de clienți.

Comunicare și Relații Publice

 

Essential SSL